top of page
Schorten_edited_edited_edited_edited.jpg

De Pizzabus

Het zijn er eigenlijk 3 en ze rijden door heel Nederland om op jouw feestje te schitteren met Italiaans kwaliteitseten uit Rotterdam. Pizzabaas Nol is de drijvende kracht achter dit mini-imperium: "Waar ik ook kom, altijd blije mensen en gezelligheid. Samen eten verbroedert - is toch mooi?"

pizza uit oven.jpg

Pizza, allereerst pizza!

Onder de gezellige luifel van onze foodtruck, komen de heerlijke geuren je al tegemoet. Pizza zoals pizza moet zijn. Eenvoud in zijn puurste vorm met eigengemaakt deeg, de beste ingrediënten en de hand van de meester.    

Maar ook antipasti en salades

Met een borrelplank vol olijven, salami, Parmaham, polpette, arancini en bergkazen zit de stemming er meteen goed in. Kwaliteitsproducten van betrouwbare importeurs. Voor de vitamines heeft de Pizzabus frisse en rijk gevulde salades.

P1013321.jpg
GER09685.jpg

En de allerlekkerste nagerechten

Italiaanse zoetigheid is wereldberoemd. In overleg nemen wij tiramisu, panna cotta en cannoli mee in 1-persoons porties. Precies genoeg! (of toch liever een glaasje limoncello?)

Presto, presto!

Chef Nol en zijn team hebben een Rotterdamse aanpak voor een hongerig gezelschap: gewoon allemaal een stukje. Op grote schalen worden dan verschillende pizza's in punten opgediend. Lekker snel veel smaken proeven!

P1013817.jpg

FAQ

Wat zijn de afmetingen van De Pizzabus?
De Pizzabus is 600 cm lang, 300 cm hoog en 225 cm breed.

Heeft De Pizzabus stroom nodig?
We maken voor onze koelingen gebruik van een 230V stroompunt zoals iedereen thuis heeft met een normale stekker. We nemen zelf een haspel mee van 25 meter.

Is het een houtoven waar je de pizza’s in bakt?
Nee dat niet, maar wel een echte Italiaanse steenoven, één van de beste die er zijn, een echte Cuppone!

Hoeveel pizza’s kun je tegelijk bakken?
Er is plaats voor 8 pizza’s.

Hoe lang bak je de pizza’s?
Ongeveer 4 minuten op meer dan 320 graden.

Kiest iedereen zijn eigen pizza op een feestje?

Vaak bakken we allerlei pizza’s en bieden deze aan op grote borden in slices gesneden. Iedereen kan afpakken naar smaak en behoefte.

Hoeveel pizza's kun je dan in een uur bakken?
Het hangt ervan af hoe eenvoudig of bewerkelijk de toppings zijn maar we kunnen wel 60 -70 pizza’s per uur bakken in 1 Pizzabus (ruim 200 pizza’s per uur met onze 3 bussen dus en dat zijn 1.600 slices per uur!).

Maak je het deeg zelf?
Zeker weten! In onze productiekeuken maken we dagelijks vers deeg en draaien we de bollen op!

Wat voor meel gebruik je?
We gebruiken al jaren hetzelfde Italiaanse meel van het merk Caputo. Volgens een geheim recept.

Hoe zit het met gluten, halal, vegan en zuivel?
We hebben glutenvrije pizza's, maar die worden wel in een keuken bereid waar ook andere gerechten worden gemaakt (sporen). Veganistische en vegetarische pizza's zijn er uiteraard evenals lactosevrije kaas. Ook halal is mogelijk. Geef je wensen op bij de reservering, dan kunnen wij er rekening mee houden.

Wat kost dat nu De Pizzabus inhuren?

We maken altijd een offerte op maat. Afhankelijk van het aantal pizza’s en de afstand die we moeten rijden.

Kan ik ook met cash betalen?

We houden het graag veilig en schoon, voor ons en voor jou. Daarom alleen met pin.

Wie zijn jullie klanten?
Op doordeweekse dagen bakken we vaak voor zakelijke opdrachtgevers, voor een lunch, diner, teamuitje, etc. We hebben ook zakelijke klanten die elkaar trakteren op de Pizzabus, heel leuk.
Op zaterdag en zondag bakken we meestal voor particulieren bij een verjaardag of een huwelijk bijvoorbeeld. Maar ook bij een sportclub of andere verenigingen zijn we vaak te gast en vergeet de straatfeesten niet.

Bak je door heel Nederland?

Als ze in Groningen trek hebben in pizza rijden we daar graag naartoe. Maar niet voor 10 pizza’s natuurlijk.

Zoek je nog personeel bij De Pizzabus?

We gaan graag in gesprek met enthousiaste mensen die bij ons willen werken. Bekijk onze vacature!

Staan jullie vaak op festivals?

Nou, eigenlijk niet zo vaak. Wij vinden feestjes bij jou thuis of op het werk leuker om te doen. Is persoonlijker en past beter bij ons concept.

Vrijdag pizzadag

Geen feestje, maar wel heel veel zin in pizza? We staan iedere vrijdag tussen 17.00 en 19.30 uur aan de Stad en Landschap in Krimpen aan den IJssel. We hebben ook altijd cannoli bij ons, is toch best feestelijk? Bestellen kan alleen bij de bus.

bottom of page