Wil jij dat De Pizzabus bij jou langs komt? 

Hoe werkt het?

De Pizzabus is door heel Nederland te reserveren.

Reserveren

Je kunt De Pizzabus eenvoudig reserveren per mail of telefoon:
06-46130600
info@depizzabus.com

Of reserveer via het contactformulier.

Als je reserveert per e-mail vermeld dan s.v.p. altijd duidelijk datum, tijdstip, naam, adres, telefoonnummer en het aantal pizza’s en / of personen (ongeveer). De reservering is altijd pas definitief als we deze bevestigd hebben. Natuurlijk kun je ook altijd eerst een aanvraag doen of informatie vragen.

Bestellen

Je kunt je bestelling ter plekke doorgeven.

Kijk ook eens naar onze arrangementen. Deze moeten wel vooraf gereserveerd worden.

Kosten

Afhankelijk van de locatie, vragen wij een minimale besteding en een kilometervergoeding.

De minimale besteding is €100,- voor: Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.   Er wordt voor deze locaties geen kilometervergoeding gerekend.

Overige locaties: De minimale besteding bedraagt €7,50 per gereden kilometer (enkele reis), gerekend vanaf Krimpen aan den IJssel naar de locatie waar je De Pizzabus wilt bestellen. De kilometervergoeding bedraagt €0,50 per gereden kilometer (enkele reis), gerekend vanaf Krimpen aan den IJssel naar de locatie waar je De Pizzabus wilt bestellen. Deze voorwaarden gelden tot en met een maximale afstand van 30 kilometer (enkele reis). 

Is de afstand meer dan 30 kilometer (enkele reis)? Dan wordt de minimale besteding en de kilometervergoeding in overleg bepaald.

Betaling

Betaling per pin heeft onze voorkeur.