Wil jij dat De Pizzabus bij jou langs komt? 

Arrangementen

Ben je met 20 personen of meer? Dan zijn de arrangementen van De Pizzabus een goede suggestie. Hieronder de mogelijkheden, natuurlijk uit te breiden naar wens!

Pizza & salade (vanaf €13,50 p.p.)

Een variatie aan pizza’s van de kaart in slices geserveerd. Italiaanse groene salade met Parmezaanse kaas, walnoten en een dressing van olijfolie en aceto balsamico. (€13,50 p.p.)

Een variatie aan pizza’s van de kaart in slices geserveerd. Salade met buffelmozzarella, tomaatjes en een dressing van olijfolie en basilicum. (€16,50 p.p.)

Een variatie aan pizza’s van de kaart in slices geserveerd. Een combinatie van bovenstaande salades. (€15,50 p.p.)

Reserveer direct

Pizza, salade & piadine (vanaf €19,50 p.p.)

Een variatie aan pizza’s van de kaart in slices geserveerd. Drie soorten piadina: gerookte zalm, Parmaham en avocado/geitenkaas. Italiaanse groene salade met Parmezaanse kaas, walnoten en een dressing van olijfolie en aceto balsamico. (€19,50 p.p.)

Een variatie aan pizza’s van de kaart in slices geserveerd. Drie soorten piadina: gerookte zalm, Parmaham en avocado/geitenkaas. Salade met buffelmozzarella, tomaatjes en een dressing van olijfolie en basilicum. (€21,50 p.p.)

Een variatie aan pizza’s van de kaart in slices geserveerd. Drie soorten piadina: gerookte zalm, Parmaham en avocado/geitenkaas. Een combinatie van bovenstaande salades. (€20,50 p.p.)

De bovenstaande arrangementen kunnen uitgebreid worden met:

  • olijven en truffelsalami (€3,50 p.p.)
  • antipasti (vanaf €7,50 p.p.)
  • huisgemaakte tiramisu (€5,50 p.p.) 
  • dranken (op basis van nacalculatie)
  • servies en bestek (vanaf €2,- p.p.) 

Reserveer direct

Catering op maat

De Pizzabus levert ook full service catering op basis van offerte.

Reserveer direct